Profil

Danish musician Jane Winther performs live, March 31, 2010, at Threadgill’s in Austin, Texas. (Darren Abate/pressphotointl.com)

I 1997 etablerede jeg virksomheden Unisound som udover at fungere som bog- og musikforlag  også tilbyder kurser og koncerter.

Derudover (og ikke mindst) tilbyder jeg salg af syngeskåle, klangskåle, chimes, klokker, vindklokker og gongs. Det har altid været vigtigt for mig, at bringe de bedste kvaliteter af klanginstrumenter til Danmark, hvor jeg selv har gennemlyttet alt hvad jeg forhandler.

Siden 1988 har jeg været på mange længerevarende rejser i hele verden . Der har været mange spændende møder med forskellige kulturer. I både korte og længere perioder har jeg trukket mig tilbage på forskellige klosterophold for at meditere og reflektere over stort og småt.

Mange års erfaring som sangerinde i diverse sammenhænge, kombineret med en del rejser til Østen, har givet mig indblik i forskellige musikstilarter og meditationsformer. Siden 1997 har jeg udgivet 27 + albums og genereret mere end 90 millioner streamings.

På denne basis, har jeg udviklet en unik musikform, som jeg kalder for Sjælemusik,der lige siden har været både mit, og ikke mindst Unisounds kernepunkt.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om mit virke og måden jeg arbejder på, er du velkommen til at lytte til et interview HER

Du er velkommen til at lytte til min musik på din foretrukne musik service HER:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *