CD-anmeldelser

“Det er bevægende, og det kan næsten tage vejret fra en, for selv om der er ro i dybden af denne specielle musik fra “Bardo”, så ligger der også et udefinerbart drama i den – og det er ikke noget lydtapet. Det kræver nærværd af sin lytter – som det har krævet af kvinden bag musikken.”
Jacob Lambertsen, Jyllandsposten

”Der er en nærmest overjordisk atmosfære i musikken (Prayer), og man får en fornemmelse af, at den nærmest kan smelte ethvert hjerte og nå enhver sjæl. Det er som at åbne døren ind til en verden af stor skønhed og fred, hvor man kan reflektere og bede om det man har brug for.”
Borgens Forlag

”Fremføres så smukt at man får gåsehud. Cd’en er da også oplagt til en stund, hvor man har behov for at kravle hen i det meditative hjørne for så at kravle længere ind i sig selv”
PO- bladet

”En lise for sjælen. Skønsang på højt niveau. Det er Jane Winther erklærede mål at forene musik og omsorg. Jeg synes det er lykkes godt på denne “Mantra”, hvor musikken smyger sige vederkvægende om sjælen. (eller hvor det nu er ) Musikken skaber indre ro og glæde. Musklerne giver slip og man løftes.
Jeg tror Cd’en egner sig til meditativ fordybelse – bedre end mange ”standard New Age” udgivelser, som ofte er musikalsk overfladiske. Her er der musikalsk dybde.”
Visdomsmagasinet

”Når man får denne Cd i hånden føles det som en gave. Indpakningen er er smuk og indholdet er mere end det. Man fristes til at skrive: Jane Winther har gjort det igen, taget endnu et skridt i sin udvikling. Hun er stemmen mester på denne vokale harmoni inspireret af det buddhistiske mantra. En smuk komposition med flerstemmigt sang, hvor stemme er i fokus understøttet af bl.a. syngeskåle, der bringer frem til transformation og dyb ro.”
Liv og Sjæl

”God til afspænding, meditation og powernap.CD´er som “Soul Connection” vil kunne være en stor hjælp til at genskabe de naturlige svingninger og dermed heling af krop, sind og sjæl”.
Carsten Vagn-Hansen

”Skøn, beroligende, afslappende. Jeg går fra ”tankemylder” til tanketom. Bliver let og rolig indvendig og tung og fysisk afslappet. ”
Suz Due

”Soul Connection” er nem at meditere til. Den er god for husmødre og andre stressede personer, til at komme væk fra hverdagens bekymringer og blive total afslappet.”
Asdis Jonatansdottir mor til 5

”Vision and Voices er Jane Winthers 4. Cd og består af flerstemmigt harmonisk sang som er understøttet af Syngeskåle.
Der er stor kraft, dybde og ro i Jane Winther musik, som hun selv komponerer, arrangerer og udfører. Det er musik til fordybelse og healing. Musik uden klicher og effekter, men musik – og lyd – som taler til sjælen og til kroppens ubevidste lag. Og som inspirerer til nærværd og stilhed.”
Nyt Aspekt

“Jane Winther er så virtuos på syngeskåle, at man indimellem glemmer at den spirituelle danske musikolog og komponist også er en helt vidunderlig sanger. På sin seneste Cd har hun skiftet syngeskålene ud med guitar, bas, og harmonisk kor – men stemmen er den samme – kærlig og insisterende. Lyt til hende, når du trænger til at få tømt hovedet i løbet af dagen, flyde med og mærke dig selv – eller inden du går i seng.”
Alt for Damerne

”Musik, der gør godt, kan man ikke få for meget af. Nu udgiver Jane Winther sin 8. CD. Hendes musik er komponeret gennem 19 år, og inspiration henter hun ved sine rejser til Himmalya. Musikken er stille sange med bas, guitar og kor – dejlig baggrundsmusik – eller nedstresningsmusik, hvis man trænger til det.”
Kirsten Aarslev, Familie journalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *