Om syngeskåle

shutterstock_21985504

Syngeskålen er et instrument der kan spores tilbage til Asien ca. 2000 år f. kr., og både antikke syngeskåle samt de skåle der bliver fremstillet i Himalaya i dag består alle hovedsaligt af det man kalder for klokkebronze eller høj tinbronze.

En almindelig bronze legering består af ca. 90 % kobber og 10 % tin. Klokkebronze består af en legering af ca. 77-80 % kobber og 20-23 % tin. Der kan være lidt urenheder i metallerne i form af andre metaller som bla. Jern, bly, zink, mangan, ja selv arsenik .

Den bedste lyd skulle frembringes ved at man opvarmer kobber og tin flere gange og renser det for andre metaller. Kobberet er blødt at arbejde med, og når man tilsætter tin (som også er et blødt metal), bliver det mere fast at arbejde med. Tin er det der giver syngeskålen den bløde og vibrerende klang.

Se syngeskåleproduktion her:

De forskellige metallers indhold kombineret med størrelsen og tykkelsen af syngeskålen, skaber naturligt varierende klange og overtoner, der stimulerer kroppen til at genskabe sin egen harmoniske frekvens og hjælper med at producere Alpha hjernebølger, som er til stede i hjernen ved dyb afslapning. Skålenes toner favner lytteren i en afgrænset klokke af lyd, og skaber derved ro og plads til centrering af den fysiske krop såvel som psyken.

Syngeskålen er således et særdeles kraftfuldt redskab til brug ved både forebyggelse af, og ikke mindst ved, fysiske spændinger samt mental stress.

De mange overtoner som syngeskålene frembringer når de bliver anslået, har en særlig gavnlig virkning på vores fysiske krop og ikke mindst på sindet. De dybe toner fra de store syngeskåle, giver lytteren øget ro i sindet, og man får mulighed for at slippe bekymringer og tanker og bare være tilstede i nuet.

Lydene fra syngeskålene er især gavnlige og brugbare i de perioder i livet , hvor vi befinder os i en overgangs faser, og må tage nogle vigtige beslutninger. Det kan være jobmæssige skift , eller store beslutninger i privatlivet . Vi kan bruge en syngeskåle session til give slip på alle de mentale løsninger, og i stedet at mærke helt ind i vores egen kerne, hvilken retning vi ønsker at gå i livet.

Syngeskålenes egenskaber er blandt mange følgende:

– Giver større ro og centrering

– Gavnlig effekt mod søvnproblemer

– Reducerer fysisk/psykisk smerte

– Afbalancering mellem højre- og venstre hjernehalvdel

Unisound forhandler gamle og nye håndlavede syngeskåle/klangskåle fra Himalaya i primakvalitet i alle størrelser og prisklasser fra ca. 200,- og opefter. Alle syngeskåle og klokker er personligt gennemlyttede, udvalgte og hentet hjem.

Du kan bestille syngeskåle/klangskåle, klokker, vindklokker og chimes her

Og du kan lytte til forskellige mulige sæt på nedenstående videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *