Lydbehandling

lydbehandling (sten)

Jeg tilbyder forskellige former for lydbehandlinger ved brug af syngeskåle, klokker, ur-instrumenter og stemme/vokalsang. En lydbehandling kan hjælpe med at finde ro, velvære, centrering samt bringe indre klarhed og balance. Det er ligeledes en god måde at transformere uhensigtsmæssige tanke – og handlemønstre om til en mere bevidst livsførelse.

Syngeskålene er et særdeles redskab der:

– Giver større ro og centrering
– Afspænder nervesystem og mental anspændthed
– Reducerer fysisk smerte
– Har en gavnlig effekt mod søvnproblemer

Du kan vælge mellem tre former for lydbehandling, som også kan kombineres efter behov:

1) Lydmassage / klangmassage: Er særlig gavnlig hvis du har brug for en mental “timeout”, hvor du får mulighed for at dæmpe ydre indtryk, og bare hengive dig til en tilstand af ren væren. Ved denne form for lydbehandling bliver du indhyllet i lyde fra syngeskåle som både sættes fysisk på kroppen og ved siden af kroppen, og behandlingen veksler mellem lyd og stilhed. Kan også suppleres med varmtvandslydmassage.

2) Procesorienteret lydbehandling: er særlig gavnlig hvis du befinder dig i en overgangsfase, hvor du har brug for hjælp til at finde dybere ind i dig selv og mærke hvilken vej du ønsker at gå i livet. Det kan også være gamle tankemønstre og følelsesmæssige blokeringer du ønsker at forvandle og slippe.

3) Korrigering af ubalancer ved brug af lyd: En mere konkret form for lydafbalancering som er en kort og målrettet brug af syngeskåle, klokker, chimes,gongs m.m. i forbindelse med fysiske, mentale eller følelsesmæssige ubalancer.

P.S: Der er ikke flere ledige tider til lydbehandling, men der er hvert år Master kurser hvor du kan lære mere om de forskellige typer af lydbehandlinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *