Grundbog: “Syngeskåle og klangskåle – et redskab til ro og vitalitet”

275,00 DKK

Grundbogen om syngeskåle og klangskåle

for både fagpersoner og til privat brug.
En både informativ og visuel bog med mere end 150 farveillustrationer.
Der er også et afsnit med lyd og børn 🙂

Læs mere om bogen på nedenstående tekst her

 

 

 

 

På lager

Varenummer (SKU): 966 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Syngeskåle og klangskåle – et redskab til ro og vitalitet

Bogen her er en guide til, hvordan du kan bruge syngeskåle og andre klanginstrumenter til f.eks. afspænding, energi-opladning, smertelindring, healing, glæde og leg! Både privat og i en lang række faglige sammenhænge.

Se video om grundbogen her

Læs bl.a. om

Syngeskålenes historie, indhold af metaller og hvordan man fremstiller dem

Hvordan du spiller på en syngeskål

Hvilke syngeskåle der er gode til hvad

Hvordan du kan bruge syngeskåle alene eller i en gruppe

Hvordan du kan behandle dig selv og andre med syngeskåle

Hvordan du kan bruge klokker, chimes, vindklokker og gongs i forskellige sammenhænge

Hvordan du kan gøre brug af lyd og klange i samvær og leg med børn

Jane Winther er sanger, musiker, komponist og musikolog. Hun har speciale i „sjælens musik” og har udgivet en lang række Cd’er. I 1997 etablerede hun virksomheden Unisound, som udover at fungere som musik- og bogforlag også tilbyder kurser, koncerter, lydbehandlinger og uddannelse af lydterapeuter.

 Vejledende udsalgspris: 275,-

 

Nyt aspekt har anmeldt bogen i juli 2016:

Sang, klang, gonger og chimes

En verden åbenbarede sig for mig, da jeg læste denne bog. Jeg vidste lidt og havde prøvet lidt – nu ved jeg meget mere. På passioneret vis gennemgår Jane Winther (JW) det forunderlige univers, syngeskålene udgør.

Hun beskriver materialer, udformning, størrelse,alder og forskellen på syngeskåle og klangskåle, samt hvordan man spiller på de enkelte skåle. Læseren introduceres også for gonger, klokker, rasler og rainsticks.

Lyd i det hele taget bliver også beskrevet og forklaret. JW viser ved eksempler, hvordan lydene fra skåle kan have gavnlig effekt på udvalgte ubalancer og sygdomme.

Der er hele vejen gennem bogen en dyb respekt både for de mennesker, der behandles,

for dem, der bruger skålene eller ønsker at bruge dem, og for selve skålene. Som læser mærker man, at JW selv har en åbenhed og nysgerrighed i sit arbejde med skålene. Ingen rigide regler. Hun opfordrer til, at man nænsomt og respektfuldt eksperimenterer med og på sig selv, inden man giver sig til at arbejde med andre. Hun betoner etikken i at bruge skålene og skriver, i hvilke situationer man ikke skal bruge dem.

Chakraer, meridianer og aurafelter og hvordan man afbalancerer dem, er der anvisninger på. Et helt kapitel omhandler fagpersoners brug af skåle i institutioner: børn, gravide, yoga, meditation, handikappede og blinde samt rensning af rum.

Bogen er lækker af en kraftig kvalitet med meget smukke fotos. En næsten sanselig oplevelse – som instrumenterne selv. Ingelise Hallengren

syngeskåle bog

Translate »