Now (CD)

159,00 DKK

Now består af lyriske kompositioner, der svinger fra støvet “Americana” til en slags “Himalayan mountainsoul”, med et stænk af skandinavisk islæt. Den ellers umage sammensætning af meditationsmusik og “Folk” går uforligneligt i spænd, og resultatet er et ganske unikt lydbillede: “Meditative Folk”.
Now er en hyldest til livet, dybden og letheden samt den fred der består i, at være tilstede i livet lige her og lige… nu. (2011)

På lager

Varenummer (SKU): 13 Varekategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Tilbagemeldinger på “NOW”:

Jane Winther er så virtuos på syngeskåle, at man indimellem glemmer at den spirituelle danske musikolog og komponist også er en helt vidunderlig sanger. På sin seneste Cd har hun skiftet syngeskålene ud med guitar, bas, og harmonisk kor – men stemmen er den samme – kærlig og insisterende. Lyt til hende, når du trænger til at få tømt hovedet i løbet af dagen, flyde med og mærke dig selv – eller inden du går i seng.
Alt for Damerne

“NOW er det tiende pladeudspil fra Jane Winther. Den er indspillet i Austin, Texas og det amerikanske samarbejde er et tiltag der både kan ses og høres i de lyriske kompositioner – i en genre sammensætning af meditationsmusik og Folk – svinger fra støvet Americana til en slags Himalayan mountainsoul, med et stærkt skandinavisk islæt. Jane Winther er med sin krystalklare stemme og eksistentielle tekster inspireret af de store mestre gennem tiden, og hun formår at videregive budskabet om kærlighed og det at være et sjæleligt væsen på denne jord.”                                                                   Basunen (DMF)

Translate »